Foros de discusión
Autor Mensaje

<  Bienvenida  ~  Download Lagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah.mp3

deadpooll
Publicado: Mar Sep 24, 2019 2:25 pm Responder citando
Castañojo Registrado: 24 Sep 2019 Mensajes: 1

https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Kangen yen kelingan awakmu
Loro ati mergo aku, mergo atiku suloyo
Ninggal lungo tanpo kondho
Golek tresno sing liyo
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Asmoroku wis bubrah
Gawe uripmu susah
Neng endi sliramu
Aku pengen ketemu
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Kabeh iki salahku
Gawe remuk atimu
Aku sing ngucap janji
Aku sing mblenjani
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Pancen aku ra biso
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
Hoo, woo…
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Aku pengen ketemu
Ngucap pangapuraku kanggo kowe
Pancen aku sing kudu tok salahke
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Rap:
Sampun adoh ono neng moto
Tresno suci ilang kebacut tak gawe gelo
Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Udan raiso mbusak kahananmu sing pait
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng
Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah
Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah
Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan
Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo
Nadyan nek ketemu roso deg degan njero dodo
Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu
Mugo sampean urip bareng aku
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Kabeh iki salahku
Gawe remuk atimu
Aku sing ngucap janji
Aku sing mblenjani
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Pancen aku ra biso
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu
Hoo, woo…
https://musikaz.net/83764/nella-kharisma-tak-akoni-aku-sing-salah
Aku pengen ketemu
Ngucap pangapuraku Kanggo kowe
Pancen aku sing kudu tok salahke

_________________
hii also visit my site here https://musikaz.net
Ver perfil de usuario Enviar mensaje privado Visitar sitio web del autor

Mostrar mensajes de anteriores:  

Todas las horas son GMT + 2 Horas
Página 1 de 1
Publicar nuevo tema

Cambiar a:  

Puede publicar nuevos temas en este foro
No puede responder a temas en este foro
No puede editar sus mensajes en este foro
No puede borrar sus mensajes en este foro
No puede votar en encuestas en este foro